Overnachting Texel met hond

Boek nu uw overnachting Texel met hond bij Bos en Duin. Gelegen tegen de rand van Nationaal Park De Duinen van Texel, op slechts 2 km van het strand. Vanuit uw appartement heeft u zicht op de bossen van het natuurgebied of over de bollenvelden en weides van het Texelse akkerland. Met de eilanddorpen Den Burg en Den Hoorn op zo’n 3 km afstand bent u altijd dicht bij uitgaansgelegenheden, supermarkten en gezellige dorpscentra. Op Texel mag uw hond op de meeste stranden los. Alleen tussen de strandpalen 12 en 21 en ten zuiden van paal 8, geldt er tussen 1 maart en 1 september een aanlijnplicht.

Een overnachting op Texel met uw hond is eenvoudig te boeken bij appartementenhotel Bos en Duin. Aan de rand van het bos en met het strand nabij is er een perfecte omgeving om samen te genieten. Een nachtje Texel met hond brengt u bij ons door in een van de comfortabel ingerichte appartementen. In ons appartementenhotel zijn er meerdere appartementen geschikt om op Texel te overnachten met uw hond. Bijvoorbeeld op de begane grond waar u een eigen terras heeft om als het zonnetje schijnt samen buiten te genieten.

Een overnachting op Texel met hond biedt alle gelegenheid om het eiland te verkennen. Vanuit uw appartement loopt u zo samen de bossen in. Of misschien vindt uw hond het fantastisch om zich uit te leven en te rennen. Dan is het geweldig leuk om tijdens uw overnachting op Texel bij ons een fiets te huren. Op deze manier is het ideaal om samen lange afstanden af te leggen. Indien gewenst is het mogelijk om gebruik te maken van de fietsroutes die wij beschikbaar stellen.

Gezellig met het hele gezin

Wanneer u een snoepreisje van 2 dagen Texel kunt inlassen, is het wel zo gezellig om met het hele gezin te gaan. Denkt u niet dat het lastig is om op Texel te overnachten met hond én kinderen. Bij Bos en Duin hanteren we het motto: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Voor kinderen hebben we op het terrein een mini-speeltuin met daarin enkele speeltoestellen. Er staat in de kantine een tafeltennistafel en u kunt bij ons (elektrische) fietsen huren. In de naastgelegen bossen liggen diverse ATB, wandel- en fietsroutes, waarop u zo kunt inhaken. Ook de bekende uitkijktoren Fonteinsnol staat op nog geen 100 m van ons park.

Honden zijn altijd welkom bij Bos en Duin. De ruimte en omgeving die wij bieden, is perfect voor een nachtje Texel met hond. Een deel van de appartementen is beschikbaar voor een verblijf met huisdier. Het staat expliciet bij de omschrijving vermeld of het mogelijk is in het betreffende appartement te overnachten met uw hond. Op deze manier ontstaan er geen onduidelijkheden. Texel is overigens een eiland waar honden net als bij Bos en Duin vrijwel overal welkom zijn. Bij horecagelegenheden ziet u daarom buiten op het terras vaak al een bak met water staan. Bovendien zijn er mogelijkheden om een wandeling met uw viervoeter over bepaalde delen van het strand te maken.

U kiest zelf uw comfort

Het voordeel van een aparthotel is dat u zelf de mate van uw comfort bepaalt. Naar wens kunt u deelnemen aan het dagelijkse ontbijtbuffet of gebruik maken van onze broodjesservice. Het is ook mogelijk zelf uw ontbijt en/of maaltijd te bereiden in de kitchenette of complete keuken van uw appartement Wanneer u besluit een nachtje op Texel met hond te verblijven, hebben wij voor u mooie begane grond appartementjes beschikbaar. U hoeft bij ons geen lift in of trappen te lopen met het dier. Net als de op de eerste en tweede etages gelegen accommodaties, bevinden zich in de benedenverdiepingen luxe hotelbedden met uitwasbare dekbedden.

In ons appartementencomplex maken wij u het met onze hotelservice graag extra comfortabel. Bijvoorbeeld met het aanbieden van een ontbijtservice. Of als u wenst is het mogelijk van het ontbijtbuffet gebruik te maken. Verder bieden wij gratis wifi en beschikken wij over parkeerruimte waar u de auto gratis parkeert. Voor de lunch of het diner raden wij u aan uit eten te gaan bij restaurant Bosq. Zo geniet u optimaal van een overnachting op Texel met uw hond.

In ons appartementencomplex maken wij u het met onze hotelservice graag extra comfortabel. Bijvoorbeeld met het aanbieden van een ontbijtservice. Of als u wenst is het mogelijk van het ontbijtbuffet gebruik te maken. Verder bieden wij gratis wifi en beschikken wij over parkeerruimte waar u de auto gratis parkeert. Voor de lunch of het diner raden wij u aan uit eten te gaan bij restaurant Bosq. Zo geniet u optimaal van een overnachting op Texel met uw hond.

Openbaar vervoer en parkeren

Wanneer u voor een nachtje naar Texel met een hond komt, bent u niet gebonden aan uw eigen vervoer. Texels plaatselijke vervoersdienst Texelhopper neemt hondjes gratis mee. Voor grote honden wordt een vergoeding gevraagd. De Texelhopper rijdt over het gehele eiland, langs meer dan 130 opstapplaatsen. Tevens zijn de Hopperbusjes op tijd en locatie te bestellen. Parkeren is op Texel niet kosteloos. In de automaten koopt u eenvoudig een dagkaart. Bij e-vignet.nl kunt u een Texel e-vignet voor de tijdsduur van uw verblijf kopen. Op het terrein van Bos en Duin parkeert u vanzelfsprekend gratis.

Ontbijt en diner

Wanneer u op Texel gaat overnachten met een hond, is het makkelijk dat u van tevoren regelt, waar u kunt eten. Niet alle eetgelegenheden staan er immers op te springen een zanderige hond binnen te halen. Bij Bos en Duin is het makkelijk wat dat betreft. Restaurant BOSQ maakt onderdeel uit van ons complex en naar wens kunt u op het terras dineren, de maaltijd(en) afhalen, of door ons bij uw appartement laten bezorgen. In uw accommodatie kunt lekker de benen hoog leggen en heeft de hond minder afleiding. Ontbijt serveren wij ’s morgens tot aan uw deur.

Wandelen en fietsen

Voor een nachtje Texel met hond is het vrij onwaarschijnlijk dat u een lange fietstocht zult maken. Toch is het makkelijk te weten dat u bij ons eveneens fietsen kunt huren. Misschien dat uw hond een fijn vindt met u mee te lopen, of misschien past hij wel gewoon in een fietsmandje. Als u meer een wandelaar bent, kunt u eveneens alle kanten op. Door het bos en de duinen naar de zee en naar de nabijgelegen uitkijktoren Fonteinsnol. Kijkt u niet op een kilometertje meer of minder, kunnen we u een rondje Bollekamer van harte aanbevelen.

Vanuit uw appartement
loopt u zo het bos in

Start de ochtend met een prachtig uitzicht vanaf onze uitkijktoren Fonteinsnol, op 100 meter van uw appartement vandaan. Of doe het wat rustiger aan en maak na het ontbijt eens een korte wandeling door het Texelse Dennenbos.