Verblijf Texel

Een verblijf op Texel is helemaal perfect als u overnacht in de ideale accommodatie waar u alle vrijheid en ruimte heeft. Appartementenhotel Bos en Duin biedt u de mogelijkheid om een dergelijk comfortabel vakantieverblijf op Texel te boeken. Wij hebben voor u een ruime keuze uit compleet ingerichte en comfortabele appartementen grenzend aan het bos en nabij het strand. U bent bij ons van harte welkom voor een kort verblijf van enkele nachten of voor een heerlijke vakantie. Bijvoorbeeld van een week of misschien wel twee weken. Voor een kort verblijf op Texel van een of twee nachten hebben wij aantrekkelijke arrangementen beschikbaar. Bos en Duin biedt u bovendien de exclusiviteit van een appartementencomplex met hotelfunctie.

Voor een lang of kort verblijf op Texel is Bos en Duin een uitgelezen bestemming. Ons aparthotel ligt namelijk precies op de rand van het Nationaal Park De Duinen van Texel. Op slechts 2 uurtjes rijden van hartje Amsterdam. U loopt zo door het bos en naar het op 2 km afstand gelegen Noordzeestrand. Landinwaarts is het een kleine 3,5 km naar de eilanddorpen Den Burg en Den Hoorn. Deze weg loopt langs kleurige bollenvelden en groene schapenweiden. Het gezellige plaatsje De Koog ligt op een kleine 7 km.

Als u bij Bos en Duin op Texel een vakantieverblijf boekt, profiteert u van vele voordelen. Zo hebben wij iedere dag in de ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet klaarstaan. Naar keuze is daar gebruik van te maken. Of misschien vindt u het prettiger om tijdens uw verblijf op Texel in uw appartement te ontbijten. In dat geval wijzen wij u graag op de mogelijkheid van onze dagelijkse ontbijtservice. Toegang tot internet via wifi is op het gehele complex van Bos en Duin gratis.

Komt u met de auto naar ons toe? De auto is gratis te parkeren bij ons appartementenhotel. Wilt u tijdens uw verblijf op Texel wandelen of fietsen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om bij ons een fiets of elektrische fiets te huren. Wij voorzien eveneens in een aanbod met wandelroutes en fietsroutes. Ons appartementencomplex is overigens ingesteld op families met kinderen. Daarom zijn er onder meer speeltoestellen beschikbaar en is er een trampoline en tafeltennistafel. Op honderd meter afstand bevindt zich een leuke uitkijktoren.

Comfort om u bij thuis te voelen

Stelt u zich eens voor: een verblijf op Texel in een eigentijds ingericht appartement. U zit op uw zonnige balkon of terras, met het filterkoffieapparaat gezellig pruttelend op het aanrecht van uw complete keuken. Naar wens bereid u zelf de maaltijden. U kunt ook deelnemen aan het ontbijtbuffet of gebruik maken van het restaurant op het complex. In de slaapkamers staan eenpersoons boxspringbedden en het parkeren en wifigebruik is gratis. Denkt u erover om in de wintermaanden te komen, is het goed te weten dat uw appartement aangenaam warmgestookt wordt, met onze blokverwarming of de in het appartement aanwezige cv-installatie.

Wilt u garantie op een comfortabel verblijf op Texel? Boek dan een appartement naar keuze bij Bos en Duin. Met balkon of terras of bijvoorbeeld een appartement waar uw hond ook welkom is. Op culinair gebied hoeft het u aan niets te ontbreken. Vanuit uw vakantieverblijf wandelt u zo naar restaurant Bosq dat deel uitmaakt van ons vakantiecomplex. Hier geniet u van een uitgebreide lunch, diner of van heerlijke bites.

Met zijn allen beleeft u meer vakantieplezier

Het is al een oud spreekwoord: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Bij ons is het echter nog heel actueel. In appartementenhotel Bos en Duin is er plaats voor jong & oud en mens & dier. In de appartementen op de begane grond bieden wij u de mogelijkheid een huisdier mee te nemen. Eveneens op de begane grond kunt u bij ons een fijn verblijf Texel realiseren in een volledig op minder validen aangepaste vakantiewoning. Grotere gezinnen of gezelschappen en voor wie een rook- en huisdiervrij vakantieverblijf wenst, hebben we ruime hoekappartmenten en maisonnettes op de eerste en tweede etages.

Parkeren en openbaar vervoer

Op het terrein van Bos en Duin kunt u gratis uw auto parkeren. Over de rest van Texel kunt u parkeren met een dagkaart of, nog makkelijker een Texel e-vignet. Deze digitale parkeerkaart koopt u voor de periode van uw verblijf op Texel. Het openbaar vervoer op Texel bestaat uit een lijndienst tussen veerhaven ’t Horntje en centrum De Koog. Om met het openbaar vervoer naar ons appartementenhotel te komen, neemt u het best de Texelhopper. Wanneer u zegt, naar halte 61 te willen, brengt de chauffeur u precies tot bij ons voor de deur.

Liefde gaat door de maag

Niet alleen gaat liefde door de maag, ook uw verblijf op Texel wordt bepaald door het gevoel van welbehagen dat u voor uzelf weet te realiseren. Bos en Duin helpt u daar graag mee. Bij ons begint u de dag, met een geheel verzorgd ontbijt dat u tot aan de deur van uw appartement bezorgt krijgt. Naar wens kunt u de lunch in ons Restaurant BOSQ gebruiken, maar u kunt ze ook een outdoor lunchpakket laten samenstellen. In de namiddag en avond staan onze kok en gastvrouw voor u klaar met een ruime keuze aan zomerse Mediterraan getinte gerechtjes en voortreffelijke menu’s.

Wandelen en fietsen

Bos en duin is een ideaal vakantieverblijf Texel. Van ons uit haakt u moeiteloos in op meerdere wandel- en fietstochten. Door onze centrale ligging op het eiland kunt u echt alle kanten op. Zo zijn de zandplaten van de Hors makkelijk aan te fietsen, maar trapt u ook zonder enige moeite naar vuurtoren Eierland of de vissershaven van Oudeschild. Routes vinden op Texel is ook geen enkel probleem. Over het eiland ligt een fietsknooppuntennetwerk van 140 km. Voor een eiland van slechts 20 km lengte is dat echt heel ruim. Het goed bewegwijzerde netwerk leidt u langs alle bezienswaardigheden en dorpen.