Overnachten Texel

Overnachten op Texel om even te genieten van een fijn verblijf. Of misschien wel om een evenement bij te wonen en niet op een dag heen en terug te hoeven. Een overnachting van 1 nacht op het eiland is dan een perfecte oplossing. Er zijn veel mogelijkheden om te slapen op het eiland. Als u optimaal comfort wenst en het liefst met veel privacy en vrijheid dan is Bos en Duin als appartementenhotel de beste keuze. Hier geniet u van de weldaad van hotelfaciliteiten en is het heerlijk slapen in een ruim en comfortabel appartement. In de ochtend staat het ontbijt klaar zoals u dat wenst. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van het royale ontbijtbuffet of door de broodjesservice in te schakelen.

Nachtje genieten op Texel

Komt u met de auto een nachtje naar Texel? Die parkeert u gratis bij Bos en Duin. Ook de wifi is gratis en uw hond is welkom. Bij ons overnachten op Texel betekent dat u aan de rand van het nationale park verblijft. Het strand is twee kilometer lopen, maar wij verhuren fietsen en zelfs elektrische fietsen. Zo is het mogelijk om tijdens uw korte verblijf op het eiland nog zoveel mogelijk van de natuur te zien en volop te genieten. Blijven er ook kinderen slapen op Texel? Voor hen is er genoeg te beleven met een trampoline, tafeltennis, speeltoestellen en een avontuurlijke uitkijktoren op honderd meter afstand. Misschien is het dan ook leuk om samen een ATB wandel- of fietsroute te volgen.

Het is fijn om voor het overnachten op Texel niet te hoeven denken aan zelf eten maken. Alhoewel dat wel mogelijk is in uw appartement dat over een volledig ingerichte keuken beschikt. Het is echter aantrekkelijk om voor of na het overnachten op Texel een bezoek te brengen aan restaurant BOSQ dat onderdeel uitmaakt van ons complex en een stijlvolle ambiance biedt. U geniet hier van gerechten die ontstaan uit de combinatie van de lokale keuken en mediterrane smaken. De culinaire gerechten krijgen daardoor een vleugje temperament en dat proeft u. Het restaurant is zowel voor de lunch als voor het diner te bezoeken. Het is tevens mogelijk om van een heerlijke high tea te genieten of van een Boozy brunch. Bos en Duin biedt samen met het restaurant de beste ingrediënten om heerlijk te overnachten op Texel.

Bijzonder overnachten Texel

Overnachten op Texel, in verband met deelname aan een evenement of omdat u slechts een kort weekend kunt blijven. Vaak is het dan niet eenvoudig om ergens een reservering te maken. Bij ons is het geen enkel punt, wanneer u slechts een nachtje blijft slapen. Bos en Duin bevindt zich op een eenvoudig te bereiken locatie, gelegen zo’n 3 km ten westen van Den Burg en precies op de rand van het Nationaal Park De Duinen van Texel. Omdat alle busroutes van het eiland in dit dorp beginnen en eindigen, zijn we ook heel makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

Zalige bedden en fris gewassen beddengoed

Waar voor de een comfort inhoudt dat een accommodatie voorzien is van elke denkbare luxe. Voor de ander betekent comfort niets meer of minder dan een keer aan een stuk door te kunnen slapen. Overnachten op Texel bij Bos en Duin betekent voor u dat u zich heerlijk kunt uitstrekken op een ergonomisch boxspringbed onder een fris gewassen dekbed. Voordat u ons weer verlaat, kunt u zelf uw ontbijtje klaarmaken in de kitchenette of volledig ingerichte keuken van uw appartement. Het is echter veel gemakkelijker deel te nemen aan het ontbijtbuffet. Voor onderweg pakken de medewerkers van onze broodjesservice graag wat lekkers voor u in.

Kort weekendje met hele gezin

Het is niet altijd mogelijk om op de vrijdagmiddag een vroegertje te krijgen, wanneer u een weekendje weg wilt met het gezin. Wat u ook kunt doen is, zaterdagmorgen lekker vroeg uit de veren en hup, meteen op weg naar de veerboot in Den Helder. Van te voren reserveert u voor een nachtje logeren op Texel een appartementje bij Bos en Duin, zodat alles voor u klaarstaat bij uw aankomst. Kinderen hoeven zich bij ons niet te vervelen, wanneer u zich even niet met hen bezighoudt. Op het terrein bevinden zich een minispeeltuintje en een tafeltennistafel. En wilt u het liefst ook de hond meenemen? Boekt u dan een appartementje op de begane grond. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Vervoer op Texel

Als u met vakantie naar Texel komt, kunt u ervoor kiezen om met het openbaar vervoer te komen. Vanuit veerhaven ’t Horntje is het busverkeer over het eiland goed geregeld. Voor bestemming Den Burg en centrum De Koog neemt u bus 28 van Connexxion. Texels eigen vervoersdienst Texelhopper, rijdt over alle dorpen, langs meer dan 130 haltes. Haltenummer 61 is precies bij ons voor de deur. Vindt u het prettiger met de auto te komen, kunt u uw auto gratis bij ons op het terrein parkeren. In de dorpen en bij strandslagen moet u overal betalen.

Ontbijt en diner onder een dak

Wanneer u zomaar, een of twee dagen naar ons mooie eiland komt, is het niet nodig dat u ook nog eens tijd verliest, aan het zoeken van een goede plek om te dineren. Op het terrein van Bos en Duin bevindt zich namelijk een uitstekend restaurant, genaamd BOSQ. Niet alleen kunt u er heerlijk brunchen, borrelen en dineren, voor ‘private dining’ hebben we zelfs een aparte wijnkelder ingericht. Ook de ontbijtservice nemen zij voor hun rekening. Na invulling van het bestelformulier wordt het ontbijt ’s morgens aan de deur van uw appartement bezorgd.

Wandelen en fietsen

Texel is bij uitstek een vakantiebestemming om dagvullende wandel- en fietstochten te maken. Door de centrale ligging van Bos en Duin haakt u ook makkelijk op routes in en hoeft u zelden over dezelfde weg heen of terug. Vanuit ons complex wandelt of fietst u makkelijk naar het strand, De Koog en Den Burg. Ook wanneer u zomaar een overnachting voor 1 nacht boekt bij ons, zijn er mogelijkheden te over om even de benen te strekken. Op slechts 100 meter staat uitkijktoren Fonteinsnol. Leuk te combineren met een korte boswandeling. Wilt u liever een stukje fietsen, kunt u hiervoor bij ons een fiets huren.

Vanuit uw appartement
loopt u zo het bos in

Start de ochtend met een prachtig uitzicht vanaf onze uitkijktoren Fonteinsnol, op 100 meter van uw appartement vandaan. Of doe het wat rustiger aan en maak na het ontbijt eens een korte wandeling door het Texelse Dennenbos.