Voorjaarsvakantie Texel

De voorjaarsvakantie op Texel doorbrengen met het hele gezin. Dat is een fijn vooruitzicht en helemaal als u de keuze maakt om in appartementenhotel Bos en Duin te verblijven. Hier is de combinatie van vrijheid, comfort en privacy het grootst. Overigens met het voordeel dat u van een uitstekende hotelservice profiteert. Het is aangenaam om in een riant en comfortabel appartement te verblijven. Dat biedt de beste basis om van een fantastische voorjaarsvakantie op Texel te genieten. Vooral ook omdat de appartementen gelegen zijn aan het Nationaal Park Duinen van Texel. Zo maakt u een mooie wandeling door het bos en natuurlijk over het strand. Of gaat u liever fietsen? Bos en Duin verhuurt fietsen en elektrische fietsen en voorziet daarbij in afwisselende fietsroutes.

Een overnachting op Texel met uw hond is eenvoudig te boeken bij appartementenhotel Bos en Duin. Aan de rand van het bos en met het strand nabij is er een perfecte omgeving om samen te genieten. Een nachtje Texel met hond brengt u bij ons door in een van de comfortabel ingerichte appartementen. In ons appartementenhotel zijn er meerdere appartementen geschikt om op Texel te overnachten met uw hond. Bijvoorbeeld op de begane grond waar u een eigen terras heeft om als het zonnetje schijnt samen buiten te genieten.

Een overnachting op Texel met hond biedt alle gelegenheid om het eiland te verkennen. Vanuit uw appartement loopt u zo samen de bossen in. Of misschien vindt uw hond het fantastisch om zich uit te leven en te rennen. Dan is het geweldig leuk om tijdens uw overnachting op Texel bij ons een fiets te huren. Op deze manier is het ideaal om samen lange afstanden af te leggen. Indien gewenst is het mogelijk om gebruik te maken van de fietsroutes die wij beschikbaar stellen.

Vakantie op Texel

Mogen we zo vrij zijn u een dag van uw komende voorjaarsvakantie op Texel voor te schetsen? U verblijft in een comfortabel appartement met vrij uitzicht over bos en veld. Via een bosweg van 2 km bent u in een wip op het brede Noordzeestrand. Na een verfrissende wandeling zet u zich in het zonnetje op het terras van een strandpaviljoen. U laat zich een lekker warme kop snert serveren, waarna een algeheel gevoel van welbehagen zich van u meester maakt. Bos en Duin, gelegen op de rand van het Nationaal Park De Duinen van Texel, heet u van harte welkom. Met het centraal gelegen Den Burg op 3,5 km afstand, een ideale plek voor een relaxte vakantie.

Honden zijn altijd welkom bij Bos en Duin. De ruimte en omgeving die wij bieden, is perfect voor een nachtje Texel met hond. Een deel van de appartementen is beschikbaar voor een verblijf met huisdier. Het staat expliciet bij de omschrijving vermeld of het mogelijk is in het betreffende appartement te overnachten met uw hond. Op deze manier ontstaan er geen onduidelijkheden. Texel is overigens een eiland waar honden net als bij Bos en Duin vrijwel overal welkom zijn. Bij horecagelegenheden ziet u daarom buiten op het terras vaak al een bak met water staan. Bovendien zijn er mogelijkheden om een wandeling met uw viervoeter over bepaalde delen van het strand te maken.

Hotelservice

Tijdens de voorjaarsvakantie op Texel is het mogelijk om er een verwenvakantie van te maken met de hotelservice. Zo bieden wij een ontbijtbuffet op dagelijkse basis en is er een broodjesservice. U kiest wat u het prettigst vindt. Overigens zijn honden in een groot aantal appartementen ook welkom, zodat uw viervoeter gewoon mee kan. Op het gebied van eten en drinken voorziet restaurant Bosq in al uw culinaire wensen. Hier ervaart u de lokale keuken met mediterrane smaken in een stijlvolle ambiance. Komt u bij Bos en Duin de voorjaarsvakantie op Texel vieren? Reserveer dan snel het appartement van uw voorkeur.

In ons appartementencomplex maken wij u het met onze hotelservice graag extra comfortabel. Bijvoorbeeld met het aanbieden van een ontbijtservice. Of als u wenst is het mogelijk van het ontbijtbuffet gebruik te maken. Verder bieden wij gratis wifi en beschikken wij over parkeerruimte waar u de auto gratis parkeert. Voor de lunch of het diner raden wij u aan uit eten te gaan bij restaurant Bosq. Zo geniet u optimaal van een overnachting op Texel met uw hond.

In ons appartementencomplex maken wij u het met onze hotelservice graag extra comfortabel. Bijvoorbeeld met het aanbieden van een ontbijtservice. Of als u wenst is het mogelijk van het ontbijtbuffet gebruik te maken. Verder bieden wij gratis wifi en beschikken wij over parkeerruimte waar u de auto gratis parkeert. Voor de lunch of het diner raden wij u aan uit eten te gaan bij restaurant Bosq. Zo geniet u optimaal van een overnachting op Texel met uw hond.

Appartement waarin u zich thuis voelt

Wanneer u ons appartementenaanbod doorscrolt, ziet u dat ieder appartement net even anders is dan het andere. Bij de aankleding van onze vakantieverblijven hebben we bewust gekozen voor meerdere kleurenpaletten en interieurstijlen. We willen graag dat u zich op Bos en Duin thuisvoelt. Zo kunt u kiezen uit een accommodatie met een functionele kitchenette of complete keuken en hebben we woningen met blokverwarming of een eigen cv installatie. Standaard zijn in elk appartement de comfortabele boxspringbedden, uitwasbare dekbedden en gratis wifi. Daarnaast zijn er enkele woningen zodanig aangepast dat u er eveneens met een rollator of rolstoel uit de voeten kunt.

Time out voor het hele gezin

Na de donkere winterdagen is het goed er een paar dagen met het gezin tussenuit te piepen. Noem het een familie time-out. Met de voorjaarsvakantie naar Texel is daarom een prima idee. Het is niet meteen een vakantie die kapitalen kost. Voor weinig geld bent u er met zijn allen even tussenuit. En gek doen mag best, wees zelf ook weer even kind! Wie kent uw bips in Keulen? Ga vliegeren op het strand met de kids, naar klimpark De Krim of gebruik de trampoline en schommel in onze binnentuin. En neem gerust ook de hond mee. Bij Bos en Duin zijn alle appartmenten op de begane grond toegankelijk voor huisdieren.

Parkeerfaciliteiten en openbaar vervoer

Uw auto kunt u vanzelfsprekend bij ons op het terrein gratis parkeren. Hier staat hij gedurende uw vakantie op Texel, veilig en beschut. Op de rest van het eiland, is het in de dorpen en bij de strandslagen betaald parkeren. Het openbaar vervoer op het eiland is goed geregeld. Er rijdt een Connexxion lijndienst, tussen de veerhaven en De Koog. Hij doet daarbij Den Burg en Ecomare aan. Verder heeft Texel zijn eigen vervoersdienst, genaamd Texelhopper. Deze komt op alle dorpen en bezienswaardigheden. Texelhopper heeft meer dan 130 stopplaatsen. U vindt ons bij haltenummer 61.

Ontbijt en diner

Geen race met de klok om ‘s morgens op tijd aan het ontbijt deel te nemen, maar dit tot aan de deur van uw appartement gebracht krijgen. Dat is waar wij u bij Bos en Duin mee verwennen, tijdens uw voorjaarsvakantie op Texel. U geeft dagelijks uw formuliertje af bij de receptie en wij doen de rest. Voor de overige maaltijden, zelfs broodjesservice voor onderweg, hoeft u het ook niet ver te zoeken. Restaurant BOSQ verzorgd alles tot in de puntjes. Omdat de uitstekende keuken ook veel bezoekers van buitenaf aantrekt, adviseren we u voor het diner te reserveren.

Uitstapjes

Texel is voor de voorjaarsvakantie een populair Waddeneiland om met het gezin er een weekje tussenuit te gaan. In deze winterse periode is het heerlijk om een stevige wandeling te maken. Het is bij uitstek ook een periode om attracties te bezoeken. Voor gezinnen met kinderen is het geweldig leuk om zeehonden in te kijken in Ecomare. Of om het Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora te bezoeken. De rode vuurtoren op het noordelijke puntje van het eiland is een bezichtiging ook meer dan waard. De vuurtoren is namelijk geopend voor publiek en is te beklimmen. Overigens is er bij Bos en Duin op honderd meter afstand ook een spectaculair uitzicht beschikbaar op de klimtoren. Er is dan ook genoeg te beleven en voor kinderen is er bij ons appartementenhotel nog genoeg te doen. Er zijn speeltoestellen, maar ook een tafeltennistafel en trampoline. Verder is er gratis toegang tot wifi.

Wandelen en fietsen

Ondanks dat het in de lente nog weleens chilly kan zijn, is dit jaargetijde een voor velen het mooiste voor wandel- en fietstochten. De bossen staan net in het frisse groen en de bollenvelden rond Den Hoorn tooien zich in prachtige kleuren. Indien u dat wenst kunt u bij uw reservering een fiets meeboeken, deze staat dan voor u klaar bij aankomst. Zeker tijdens drukte van de voorjaarsvakantie op Texel raden we u aan dit te doen. Op het eiland kunt u alle kanten op, dankzij het 140 km tellende fietsknooppuntennetwerk dat u via de leukste routes brengt waar u maar wilt. Ook interessant: Meivakantie op Texel Zomervakantie op Texel

Vanuit uw appartement
loopt u zo het bos in

Start de ochtend met een prachtig uitzicht uit onze uitkijktoren, op 100 meter van uw appartement vandaan. Of doe het wat rustiger aan en maak na het ontbijt eens een korte wandeling door onze binnentuin.