Appartement Texel

Het is heerlijk om in een appartement op Texel te verblijven in een natuurrijke omgeving en nabij het strand. Aparthotel Bos en Duin ligt op een unieke locatie en biedt appartementen op Texel voor een verblijf van twee tot zes personen. Elk vakantie appartement vormt de basis voor volop genieten. Honden zijn overigens welkom. U verblijft aan het Nationale Park Duinen van Texel en op twee kilometer van het strand. Den Hoorn en Den Burg zijn gezellige dorpen die op minder dan drie kilometer afstand te bereiken zijn. De comfortabele appartementen zijn van alle gemakken voorzien met een zithoek en ingerichte keuken. Uw bed wordt voordat u aankomt opgemaakt, zodat het na het uitpakken van de koffers meteen al genieten is.

Wij bieden appartementen te huur op Texel, maar u profiteert van de service van een appartement hotel. Zo geniet u dagelijks in het aparthotel op Texel van een uitgebreid ontbijtbuffet of kiest u voor het gemak van de broodjesservice in uw appartement. Parkeren is gratis en dat geldt ook voor het gebruikmaken van wifi in uw appartement op Texel. Bos en Duin maakt het u in alle opzichten zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk. Zo is er fietsverhuur beschikbaar en heeft u de keuze om bijvoorbeeld een elektrische fiets te nemen. Dat is ideaal om langere afstanden op het eiland mee af te leggen. Er zijn ATB,- wandel- en fietsroutes beschikbaar en voor de kinderen zijn er leuke activiteiten. Bijvoorbeeld door op de trampoline te springen, op speeltoestellen te klimmen of tafeltennis te spelen. Op honderd meter afstand van de appartementen die wij op Texel te huur aanbieden, bevindt zich een uitkijktoren. Het is zeker een aanrader om hier naar boven te klimmen.

Zelf koken of toch liever uit eten? Bos en Duin biedt u tijdens het verblijf op Texel in een appartement de gelegenheid te genieten van lokale gerechten in Restaurant Bosq. Het is een culinair avontuur om hier in een gezellige eetcultuur van de veelzijdige gerechten te proeven. Het is ook mogelijk hier te lunchen of om tijdens uw vakantie in een Texel vakantie appartement van Bos en Duin een uitstapje te maken en van een high tea te genieten.