Appartement Texel

Het is heerlijk om in een appartement op Texel te verblijven in een natuurrijke omgeving en nabij het strand. Aparthotel Bos en Duin ligt op een unieke locatie en biedt appartementen op Texel voor een verblijf van twee tot zes personen. Elk vakantie appartement vormt de basis voor volop genieten. Honden zijn overigens welkom. U verblijft aan het Nationale Park Duinen van Texel en op twee kilometer van het strand. Den Hoorn en Den Burg zijn gezellige dorpen die op minder dan drie kilometer afstand te bereiken zijn. De comfortabele appartementen zijn van alle gemakken voorzien met een zithoek en ingerichte keuken. Uw bed wordt voordat u aankomt opgemaakt, zodat het na het uitpakken van de koffers meteen al genieten is.

Wij bieden appartementen te huur op Texel, maar u profiteert van de service van een appartement hotel. Zo geniet u dagelijks in het aparthotel op Texel van een uitgebreid ontbijtbuffet of kiest u voor het gemak van de broodjesservice in uw appartement. Parkeren is gratis en dat geldt ook voor het gebruikmaken van wifi in uw appartement op Texel. Bos en Duin maakt het u in alle opzichten zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk. Zo is er fietsverhuur beschikbaar en heeft u de keuze om bijvoorbeeld een elektrische fiets te nemen. Dat is ideaal om langere afstanden op het eiland mee af te leggen. Er zijn ATB,- wandel- en fietsroutes beschikbaar en voor de kinderen zijn er leuke activiteiten. Bijvoorbeeld door op de trampoline te springen, op speeltoestellen te klimmen of tafeltennis te spelen. Op honderd meter afstand van de appartementen die wij op Texel te huur aanbieden, bevindt zich een uitkijktoren. Het is zeker een aanrader om hier naar boven te klimmen.

Prachtige locatie

Appartementenhotel Bos en Duin ligt in Den Hoorn met het gezellige centrum op een paar kilometer afstand. De afstand naar het dorp is ongeveer 3 kilometer en ook Den Burg is op eenzelfde afstand gelegen. Den Hoorn bevindt zich aan de rand van een duingebied en grenst aan het bos. Als u bij Bos en Duin een appartement op Texel boekt, bent u verzekerd van een verblijf in een schitterende omgeving. Bossen, weilanden en duinen vormen het decor van de natuurrijke omgeving. De ligging is daarom uniek te noemen. Zeker ook omdat het strand zich eveneens op korte afstand van uw appartement op Texel bevindt.

Accommodatie

U verblijft in een ruim opgezet appartement op Texel. Zo zijn er onder meer riante familieappartementen beschikbaar in uiteenlopende stijlen. Er is altijd sprake van een fantastisch comfort en de appartementen zijn voor diverse reisgezelschappen geschikt. U heeft onder meer de mogelijkheid om een tweepersoons appartement te boeken. Of een familieappartement voor een verblijf van bijvoorbeeld vier personen. Er is een volledige ingerichte keuken aanwezig net als comfortabele bedden in de slaapkamer. De woonkamer is ideaal om even heerlijk te ontspannen. Dat is ook mogelijk op uw balkon of op het terras. De aanwezigheid hiervan verschilt per appartement.

Uw hond is welkom

In appartementenhotel Bos en Duin op Texel is iedereen welkom. Zelfs uw hond mag mee, want er zijn meerdere appartementen waar huisdieren zijn toegestaan. Er zijn voor kinderen verschillende voorzieningen beschikbaar. Bijvoorbeeld met de leuke speeltoestellen in de binnentuin en een trampoline net als een tafeltennistafel. Het grootste deel van de appartementen is overigens gemakkelijk toegankelijk, zoals op de begane grond. Bij een verblijf van minimaal drie nachten heeft u de keuze uit alle appartementen. Wij bieden ook speciale arrangementen voor een tot twee nachten voor een voordelig tarief.

Hotelfaciliteiten

U profiteert bij Bos en Duin op Texel van het verblijf in een appartement met de service van een hotel. Komt u met de auto dan is deze gratis te stallen op het parkeerterrein. U maakt eveneens gratis van wifi gebruik. De hotelservice uit zich onder meer in het aanbieden van een uitgebreid ontbijtbuffet. Ook heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van het aanbod van restaurant BOSQ. Bovendien is er een optie om fietsen te huren en is er een wasservice beschikbaar. De wasservice is uiteraard ideaal tijdens een langer verblijf of om schone kleding mee naar huis te nemen.

Heerlijk ontbijten

Op het gebied van eten en drinken heeft u de keuze uit meerdere opties. Bijvoorbeeld gebruikmaken van de broodjesservice om in uw appartement op Texel te ontbijten. Of door onze hotelfaciliteit in de vorm van een ontbijtbuffet te kiezen. De lunch en het diner zijn naar keuze eveneens in uw appartement te nuttigen. Of in restaurant BOSQ waar u een uitgebreide keuze te wachten staat uit culinaire verrassingen. Aan het strand zijn diverse strandpaviljoens om gezellig te eten en te drinken. Ook bevindt zich daar een kiosk met verkoop van ijs en snacks.

Restaurant Bosq

Zelf koken of toch liever uit eten? Bos en Duin biedt u tijdens het verblijf op Texel in een appartement de gelegenheid te genieten van lokale gerechten in Restaurant Bosq. Het is een culinair avontuur om hier in een gezellige eetcultuur van de veelzijdige gerechten te proeven. Het is ook mogelijk hier te lunchen of om tijdens uw vakantie in een Texel vakantie appartement van Bos en Duin een uitstapje te maken en van een high tea te genieten.

Activiteiten

Er is een uitgebreid netwerk van paden aanwezig in de duinen om te wandelen en te fietsen. De wandelpaaltjes hebben verschillende kleuren. Volgt u de blauwe paaltjes dan komt u weer terug op het vertrekpunt. Een geel paaltje wijst u met een doorgaande wandeling bijvoorbeeld de weg naar het strand. Uiteraard is er eveneens een divers aantal fietsroutes met korte en lange afstanden te volgen. Aan het strand bij Paal 9 bevindt zich een surf center. Het is mogelijk om hier te leren surfen of suppen en er zijn materialen te huur.

Te bezoeken in de omgeving

Er zijn in Den Hoorn en in de omgeving van appartementenhotel Bos en Duin allerlei leuke bezienswaardigheden om te bezoeken Een geweldig uitje voor volwassenen en kinderen is het bezoeken van Landgoed De Bonte Belevenis dat op het boerenland is gelegen. Er zijn twee grote schuren aanwezig met onder meer een zeepmakerij, bierbrouwerij, kaarsenmakerij en bakkerij. In de theetuin is het heerlijk vertoeven en neem gerust wat bij de thee uit de eigen bakkerij. Het Hoornder kerkje is eveneens een aanrader om te bezichtigen op dinsdag, woensdag of donderdag vanaf 11.00 uur. Het schitterende kerkje in Den Hoorn is al meer dan 600 jaar oud en het is mogelijk om gratis aan een rondleiding deel te nemen.