Appartement Texel met hond

De keuze voor een appartement op Texel met hond is misschien beperkt, maar niet bij appartementenhotel Bos en Duin. Bij ons verblijft u comfortabel in een appartement op Texel waar honden zijn toegestaan. Het is toch ideaal om de viervoeter mee te nemen tijdens een weekendje weg of vakantie. Dan hoeft u geen oppas te zoeken of verblijfadres en is het samen volop genieten van de natuur op het eiland. In verschillende van onze appartementen is het toegestaan om uw hond mee te nemen. Bijvoorbeeld in een van de appartementen op de begane grond met een fijn terras. Of aan de boszijde met vanaf het terras uitzicht op het Texelse Dennenbos.

U vindt en boekt heel gemakkelijk bij Bos en Duin een appartement op Texel met hond. Bij elke van onze accommodaties staat vermeld of huisdieren zijn toegestaan of niet. Overigens geldt dat alle appartementen comfortabel zijn ingericht en over een uniek interieur beschikken. De keuken is compleet ingericht om zelf voor het ontbijt, lunch en diner te zorgen. Of als u wilt, maakt u gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet dat wij bieden. Voor een ontbijt in uw appartement is het mogelijk om voor de broodjesservice te kiezen. Dat is natuurlijk ook heerlijk comfortabel en aangenaam.

De ligging van Bos en Duin is overigens perfect tussen Den Burg en het strand. Zo is het mogelijk om vanuit uw appartement op Texel met de hond naar het strand te wandelen. Of rechtstreeks samen de bossen in te gaan. Wij hebben leuke wandelroutes beschikbaar. Of vindt uw hond het fantastisch om naast de fiets te rennen? Huur dan simpel een fiets bij ons en maak ook meteen gebruik met het aanbod van fietsroutes. Honden zijn in de horeca op Texel op veel plaatsen welkom. Dat ziet u al aan de drinkbakken die her en der voor de viervoeters gevuld zijn met water. Op veel locatie op het strand is het ook mogelijk om met de hond te wandelen en deze los te laten lopen. Als u een fijn appartement op Texel met hond zoekt, raden wij aan meteen een reservering voor uw verblijf te maken bij Bos en Duin.