Appartement Texel met hond

De keuze voor een appartement op Texel met hond is misschien beperkt, maar niet bij appartementenhotel Bos en Duin. Bij ons verblijft u comfortabel in een appartement op Texel waar honden zijn toegestaan. Het is toch ideaal om de viervoeter mee te nemen tijdens een weekendje weg of vakantie. Dan hoeft u geen oppas te zoeken of verblijfadres en is het samen volop genieten van de natuur op het eiland. In verschillende van onze appartementen is het toegestaan om uw hond mee te nemen. Bijvoorbeeld in een van de appartementen op de begane grond met een fijn terras. Of aan de boszijde met vanaf het terras uitzicht op het Texelse Dennenbos.

U vindt en boekt heel gemakkelijk bij Bos en Duin een appartement op Texel met hond. Bij elke van onze accommodaties staat vermeld of huisdieren zijn toegestaan of niet. Overigens geldt dat alle appartementen comfortabel zijn ingericht en over een uniek interieur beschikken. De keuken is compleet ingericht om zelf voor het ontbijt, lunch en diner te zorgen. Of als u wilt, maakt u gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet dat wij bieden. Voor een ontbijt in uw appartement is het mogelijk om voor de broodjesservice te kiezen. Dat is natuurlijk ook heerlijk comfortabel en aangenaam.

De ligging van Bos en Duin is overigens perfect tussen Den Burg en het strand. Zo is het mogelijk om vanuit uw appartement op Texel met de hond naar het strand te wandelen. Of rechtstreeks samen de bossen in te gaan. Wij hebben leuke wandelroutes beschikbaar. Of vindt uw hond het fantastisch om naast de fiets te rennen? Huur dan simpel een fiets bij ons en maak ook meteen gebruik met het aanbod van fietsroutes. Uiteraard kunt u ook zelf fietsen meenemen.  Honden zijn in de horeca op Texel op veel plaatsen welkom. Dat ziet u al aan de drinkbakken die her en der voor de viervoeters gevuld zijn met water. Op veel locatie op het strand is het ook mogelijk om met de hond te wandelen en deze los te laten lopen. Als u een fijn appartement op Texel met hond zoekt, raden wij aan meteen een reservering voor uw verblijf te maken bij Bos en Duin.

Met de hond naar Texel

Op zoek naar een appartement op Texel, waar u met de hond terecht kunt? In al onze appartementen op de begane grond is uw viervoeter van harte welkom. Een betere locatie dan Bos en Duin is er voor u en uw robbedoes niet te vinden. Ons complex ligt namelijk precies op de rand van Nationaal Park Duinen van Texel en het weidse akkerland. Een uitgelezen startpunt voor korte en langere wandelingen. De beide eilanddorpen Den Burg en Den Hoorn liggen op 3,5 km en het strand op slechts 2 km afstand. Let er wel op dat honden op vele plekken aan de lijn moeten. Dit is om de natuur niet te verstoren.

Comfort tot in de kleinste details

Als kleinschalig vakantiecomplex maken we het graag zo gezellig mogelijk voor onze gasten. Kijkt u maar eens naar de inrichting van de diverse appartementen. Allemaal beschikken ze over hun eigen unieke atmosfeer. Daar waar het een knus en gezellig oogt, is het andere ingericht met vrolijke vakantiekleurtjes. Elk appartementje is voorzien van een keuken of een kitchenette. In iedere woning bevind zich ook een verwarmingssysteem, in de vorm van blokverwarming of een eigen cv. Voor de hond neemt u natuurlijk een lekker fluffy kleed mee van huis, maar voor u staan er uiterst comfortabele boxspring bedden klaar.

Vertier voor het hele gezin

Wanneer u bij ons een appartement op Texel met hond reserveert, betekent dat niet dat u in een heuse beestenboel terechtkomt. Ons streven is iedereen, jong en oud en mens en dier een onvergetelijk verblijf in een appartement op Texel met hond te bezorgen. Zo hebben we voor de kinderen een binnenspeeltuin met speeltoestellen, gratis wifi over het gehele park en staat er een tafeltennistafel. Het grasveld rond de gebouwen leent zich prima voor een spelletje jeu de boules of badminton. De welbekende uitkijktoren Fonteinsnol bevindt zich op nog geen 100 m. Vanaf deze toren heeft u een mooi uitzicht over Texel en het omliggende Waddengebied.

Openbaar vervoer met hond

Autobezitters kunnen de auto gratis op het terrein van Bos en Duin parkeren. In de dorpen en bij de strandslagen rekent gemeente Texel parkeerkosten. Hiervoor kunt u een Texelvignet online aanschaffen. Dat kan voor een dag, week of zelfs voor een heel jaar. Wel zo gemakkelijk en zo kunt u overal op Texel parkeren. Het openbaar vervoer op Texel is daarentegen prima geregeld. Er rijdt een Connexxion lijndienst tussen de veerhaven en centrum De Koog. Daarmee komt u helaas niet tot bij ons voor de deur. Hiervoor neemt u het best busjesdienst Texelhopper. Honden die op schoot kunnen, mogen gratis mee. Voor grotere dieren, van het formaat dat een plaats in beslag neemt, dient u te betalen. U vindt Bos en Duin aan hopperhalte nummer 61.

Ontbijtservice tot aan de deur

Wanneer u in een van onze appartementen verblijft, kunt u natuurlijk zelf de maaltijden te bereiden. U kunt de verzorging van uw ontbijt, broodjes, lunch en het diner ook in handen geven van Restaurant BOSQ. Een uitstekend restaurant dat deel uitmaakt van Bos en Duin. Bij BOSQ kunt verder terecht voor een heerlijk diner in stijl. Voor een goed plekje op het terras, of een droge tafel bij regen, adviseren we u van tevoren te reserveren.

Wandelen en fietsen

Een paar dagen samen met de hond eropuit om te wandelen of fietsen. Voor u een sportieve uitdaging en voor het dier een vervulling van zijn natuurlijke instincten: rennen, graven, rollen in het zand en ’s avonds lekker aan de voeten van het baasje in slaap vallen. Gemeente Texel heeft een fietsknooppuntennetwerk aangelegd van 140 km. Vanuit Bos en Duin kunt u daar direct op inhaken en allerhande leuke routes volgen. Wandelen met de hond is bij ons ook geen probleem. Het complex ligt in vrij in de natuur, pal tegen het natuurgebied Nationaal Park De Duinen van Texel aan.

Vanuit uw appartement
loopt u zo het bos in

Start de ochtend met een prachtig uitzicht vanaf onze uitkijktoren Fonteinsnol, op 100 meter van uw appartement vandaan. Of doe het wat rustiger aan en maak na het ontbijt eens een korte wandeling door het Texelse Dennenbos.