Herfstvakantie Texel

Iedere jaar is de herfstvakantie op Texel een periode waarin het gezellig druk is. Het is een populaire vakantietijd om, nadat de zomer alweer lang achter de rug is er nog even met het gezin tussen uit te gaan. De kleurenpracht in de natuur en zeker in de bossen is prachtig om te zien. Het appartementencomplex Bos en Duin grenst aan het bos en u wandelt vanuit uw comfortabele appartement dan ook zo de natuur in. Of u gaat op de fiets, waarbij wij u tegemoet komen door zowel standaard fietsen als elektrische fietsen voor de verhuur aan te bieden. Of neemt u uw eigen fiets mee om tijdens de herfstvakantie op Texel te fietsen? De auto parkeert u gratis bij ons appartementencomplex en ook voor uw fiets is er ruimte.

Als u door de bossen wandelt, is het niet alleen fantastisch om de herfstkleuren te zien. Ook de grote aantallen en verscheidenheid aan paddenstoelen zijn indrukwekkend om naar te kijken. Het is eveneens heerlijk om door de duinen te fietsen of om tijdens een pittige storm tijdens de herfstvakantie op Texel over het strand te wandelen. De woeste golven geven dan een bijzondere aanblik. Na uitgewaaid te zijn, komt u dan weer terug in uw comfortabele appartement in het appartementencomplex Bos en Duin. Hier kunt u even ontspannen om daarna in de compleet ingerichte keuken een stevige maaltijd te bereiden. Of maakt u er een topvakantie van en gaat u liever uit eten? Restaurant BOSQ biedt u een ruime keuze uit heerlijke gerechten die u culinair doen verwennen.

Bos en Duin heeft een verscheidenheid aan appartementen beschikbaar vanaf twee personen tot zes personen. De inrichting is modern en comfortabel, waarbij er in alle gemakken is voorzien. Zo ontbijt u gezellig aan de eettafel, kijkt u in de avond relaxt televisie vanaf de bank en geniet u daarna van een heerlijke nachtrust op een uitstekend bed. Er is gratis wifi in uw appartement beschikbaar. Voor het ontbijt biedt Bos en Duin u tijdens de herfstvakantie op Texel overigens de keuze tussen een riant ontbijtbuffet en de praktische broodjesservice. Wij raden aan om op tijd een reservering te maken bij Bos en Duin, want de appartementen zijn populair tijdens de herfstvakantie op Texel.

Herfstvakantie Texel

Herfstvakantie Texel is een ideale periode voor een korte vakantie in eigen land. Bij ons verblijft u in een volledig ingericht en van alle comfort voorzien appartement. Iedere Bos en Duin accommodatie heeft zijn eigen unieke inrichting. Ons complex ligt op 2 km van het Noordzeestrand, slechts gescheiden door de bossen van Nationaal Park De Duinen van Texel. Meer naar het midden van het eiland liggen de supergezellige eilanddorpen, Den Burg en De Koog, op respectievelijk 3 en 5 km. U kunt bij ons terecht voor zowel een volledige herfstvakantie Texel, als een voordelig kort verblijf arrangement.

Royale appartementen

Bos en Duin hanteert qua dienstverlening een net iets ander formule dan andere verhuurders van appartementen op Texel. Wanneer u bij ons de herfstvakantie Texel besluit door te brengen, kunt u rekenen op de service van een hotel, met de inrichting en het comfort van een luxe appartement. Ons aanbod bestaat uit knusse 2 persoons en royaal opgezette meerpersoonsaccommodaties. Allen voorzien van eigen cv of blokverwarming. U heeft de keuze uit appartementen met een functionele kitchenette of volledig ingerichte keuken. In de slaapkamers staan comfortabele eenpersoons boxspringbedden, voorzien van beddengoed en over het gehele terrein heeft u toegang tot gratis wifi.

Op Bos en Duin is er ruimte voor iedereen

Voor jong en oud, alleenstaanden en groepen, tot aan uw huisdier(en) aan toe. Op Bos en Duin is er ruimte voor iedereen. Op ons complex zelf is er ook van alles te doen. Zo staan er een tafeltennistafel, trampoline en speeltoestellen voor de kinderen en kunt u bij ons fietsen huren. Graag willen we u er op attenderen dat u bij een reservering niet alleen een appartement met uw favoriete interieurstijl kunt kiezen, maar ook het gewenste uitzicht. Wilt u tijdens de herfstvakantie Texel een of meerdere honden meebrengen, kijkt u dan naar de beschikbaarheid van een van onze appartementen op de begane grond.

Lekker eten hoort erbij

In het op Bos en Duin gevestigde restaurant BOSQ is het goed eten. Niet alleen verzorgen zij onze ontbijten, die u naar wens zelf ophaalt, of aan de deur van uw appartement laat bezorgen. U kunt er tevens uitgebreid brunchen, borrelen, relaxen tijdens een high tea en dineren. Wist u dat we zelfs een wijnkelder hebben die speciaal is ingericht voor ‘private dining’? Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren we u om van tevoren uw plaatsje te reserveren. Dit kan via de BOSQ website of telefonisch. Bij onze receptie kunt u uw formulieren ophalen voor uw ontbijtbestelling.

Wandelen en fietsen

In oktober is het vaak geen echt strandweer meer, maar is er op Texel van alles te zien. De loofbomen hangen vol met zaad en de duinen zien oranje van de rijpe bessen van de duindoorn. Het begin van de herfst is dé tijd om de eekhoorns hun wintervoorraad aan te zien leggen en de trekvogels zich te zien verzamelen, voor hun trek naar het warme zuiden. Met een dikke 200 km aan wandelpaden en meer dan 140 fietsknooppunten kunt u heerlijke tochten maken. Voor thematochten, in georganiseerd verband, adviseren we u een kijkje te nemen op de sites van Ecomare en Staatsbosbeheer.

Vanuit uw appartement
loopt u zo het bos in

Start de ochtend met een prachtig uitzicht vanaf onze uitkijktoren Fonteinsnol, op 100 meter van uw appartement vandaan. Of doe het wat rustiger aan en maak na het ontbijt eens een korte wandeling door het Texelse Dennenbos.