Hotelarrangement Texel

Als u naar een hotelarrangement op Texel op zoek bent, biedt Bos en Duin u verrassende mogelijkheden. Het grote voordeel van een arrangement op Texel in ons aparthotel is dat u volledige vrijheid heeft om volop van alle faciliteiten te profiteren. U overnacht bij ons in een comfortabel appartement op een unieke locatie aan de rand van het Nationaal Park Duinen van Texel. De ligging is centraal met dorpen als Den Hoorn, Den Burg en De Koog op korte afstand. Een hotelarrangement is bij Bos en Duin op Texel extra voordelig voor een verblijf van een of twee nachten.

Hoe heerlijk is het om vanuit uw appartement in de ochtend in het ontbijtrestaurant een ruime keuze te hebben uit allerlei ontbijtproducten van het ontbijtbuffet? Of kiest u liever voor de broodjesservice om gezellig knus in het appartement te ontbijten? Het is in alle opzichten volop genieten tijdens het hotelarrangement. Bijvoorbeeld door te wandelen in het nationale park of over het strand dat op twee kilometer afstand is gelegen. Wilt u het eiland verder verkennen? Dan kunt u een fiets huren of een elektrische fiets om een van de fietsroutes te volgen die bij Bos en Duin verkrijgbaar zijn. De uitkijktoren op honderd meter afstand is de moeite waard om te beklimmen. U wordt met een fantastisch uitzicht beloond. Texel is een perfect eiland om een arrangement te boeken en Bos en Duin staat garant voor een aangenaam verblijf. Overigens zijn honden welkom en is er overal gratis wifi beschikbaar.

Het hotelarrangement op Texel met een verblijf van een of twee nachten in Bos en Duin voorziet natuurlijk in de gelegenheid om heerlijk uit eten te gaan. Dat kan in restaurant Bosq waar u zowel voor de lunch als voor het diner terecht kunt. Of u reserveert een high tea om allerlei heerlijkheden te proeven. De ambiance van dit restaurant is stijlvol en u maakt er kennis met culinaire gerechten die met passie worden bereid. Of maak het verblijf tijdens uw hotelarrangement op Texel extra speciaal met een Bosq Experience diner. Daarbij heeft u de keuze tussen vier, vijf, zes of maar liefst zeven gangen.

Bekijk alle arrangementen