Luxe Hotel Texel

Een luxe hotel op Texel waar u van optimaal comfort geniet in een natuurrijke omgeving is Bos en Duin Appartementen. Het appartementenhotel voorziet in extra gemak en comfort door de ruime opzet van de verschillende appartementen. De extra ruimte en het vrije uitzicht op de groene omgeving vanaf het balkon of terras maken uw verblijf bijzonder fijn. Als het gaat om een luxe overnachting op Texel heeft u in ons luxe hotel de gelegenheid om een arrangement te boeken. Of om van een speciale aanbieding te profiteren. Uiteraard kunt u ook voor een langere vakantie op Texel in ons luxe hotel verblijven. De appartementen zijn geschikt voor twee tot zes personen en zijn in verschillende gebouwen gevestigd. Dat zorgt voor een knusse en gezellige sfeer.

Op het gebied van luxe hotels op het prachtige eiland Texel onderscheidt Bos en Duin Appartementenhotel zich op meerdere vlakken. Bijvoorbeeld met de ligging aan het nationale park en met het strand op twee kilometer afstand. U kunt bij ons gratis parkeren en van gratis wifi gebruikmaken. Honden zijn bovendien welkom en als u de omgeving wilt verkennen, hebben wij fietsen en elektrische fietsen voor de verhuur beschikbaar. Ons hotel voorziet u daarbij graag in het aanbieden van ATB routes, wandelroutes en fietsroutes. Er zijn verder speelvoorzieningen voor kinderen, zoals speeltoestellen, trampolines en tafeltennis.

Om van een luxe vakantie op Texel te genieten, is het fijn om zelf niet de zorg te dragen over het ontbijt. Wij bieden u tijdens de vakantie in ons luxe hotel de keuze uit een dagelijks ontbijtbuffet en een broodjesservice. Voor de lunch en het diner of voor een gezellige high tea kunt u restaurant Bosq bezoeken. Hier ervaart u de ultieme smaakbeleving en is er een ruime keuze uit allerlei menu’s op verschillende momenten van de dag. Bijvoorbeeld de Boozy Brunch of de Bosq Experience. Voor de kleine trek serveert het restaurant bij ons luxe hotel op Texel de hele dag door heerlijke bites. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om à la carte te dineren en uw eigen diner samen te stellen. Wilt u optimaal genieten van een verblijf op Texel? Boek dan bij Bos en Duin een luxe overnachting of luxe vakantie op Texel.

Comfort tot in de puntjes

Een luxe vakantie Texel houdt in dat u comfort heeft tot in de puntjes. Zoals u weet is een eerste indruk heel bepalend voor het gevoel van welbehagen. Om die reden is er dan ook veel aandacht besteed aan de inrichting van onze appartementen. Deze zijn allen uniek en sfeervol gemeubileerd. Naar keuze heeft u de beschikking over een functionele kitchenette of een compleet ingerichte keuken. Dat betekent niet dat u zelf voor uw maaltijden zorg dient te dragen. We bieden u een uitstekend ontbijtbuffet en broodjesservice. Voor lunch, high tea en het diner verwijzen we u graag naar het op ons terrein gevestigde restaurant Bosq.

Luxe én natuur

Bos en Duin is een luxe hotel op Texel waar eerste klas comfort en natuur naadloos in elkaar overgaan. Vanuit uw van alle gemakken voorziene ruime vakantieappartement heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende bollenvelden of de ongereptheid van Nationaal Park Duinen van Texel. Naar wens verblijft u in een gelijkvloers appartement of een luxe maisonnette. Beneden beschikt u over een ruim privéterras en boven heeft u een lekker zonnig balkon. Ons kleinschalige appartementenhotel is gelegen op slechts 3 kilometer van de eilanddorpen Den Hoorn en Den Burg. Beiden hebben goede horecagelegenheden en beschikken over een grote supermarkt.

Vakantie met het hele gezin

Als modern gezin, waarin iedereen individueel druk is met werk, opleiding en hobby’s, is het goed zo nu en dan een time-out in te lassen. Het werkt enorm bandversterkend om een paar keer per jaar samen met het hele gezin een weekend uit te waaien aan het strand. En weet u wat? Neemt u deze keer ook de hond mee. In de bossen en op de stranden mogen ze op Texel namelijk vrijwel overal los. Voor een luxe overnachting Texel met hond verblijft u bij ons in ruime appartementen op de begane grond. U heeft uw eigen terras en speelveld voor de deur. Zo kunnen de kinderen en hond nog fijn doorspelen, terwijl u nippend aan uw favoriete drankje hen vanuit uw terrasstoel in de gaten houdt.

Vervoer en parkeren op Texel

Texel is eenduidig in zijn parkeerbeleid. Overal in de dorpen en bij de strandslagen moet u betalen. Dit kan met losse kaarten, het e-vignet of met een app voor mobiel parkeren. Als gast van ons luxe hotel Texel, parkeert u gedurende uw gehele verblijf veilig en voor niks op ons terrein. Om uzelf te verplaatsen kunt u bij ons een fiets huren, of gebruik maken van de plaatselijke vervoersdienst Texelhopper. Met meer dan 130 haltes over het hele eiland, komt u met de Texelhopper overal. Opstapplaats nummer 61 ligt precies bij ons voor de deur.

Ontbijt en diner

Wanneer u overnacht, of de vakantie doorbrengt, in ons luxe hotel op Texel, wilt u ook culinair genieten. U kunt zelf uw ontbijt klaarmaken in de keuken van uw appartement, maar het is toch veel relaxter, als wij het voor u verzorgen? Elke morgen, vanaf 8:30, kunt u uw ontbijt afhalen in Restaurant BOSQ of aan de deur van uw appartement laten bezorgen. Ook voor brunches, lunches en easy diners staan de vakbekwame koks en medewerkers van BOSQ voor u klaar. Wilt u eens iets heel bijzonders? Informeer naar de mogelijkheden van private dining, in onze wijnkelder.

Wandelen en fietsen

Op Texel ligt een fietsknooppuntennetwerk van meer dan 140 km, wat zo goed bewegwijzerd is dat u eigenlijk geen routekaarten of gps nodig heeft. De mogelijkheden tot wandelen zijn ook zeer divers. De meeste natuurgebieden zijn vrij toegankelijk en u kunt er op eigen gelegenheid de hele dag rondstruinen. Komt u echter voor een wat meer luxe vakantie naar Texel, is het wel zo makkelijk om met een gids mee te lopen. U wandelt dan gerichter, ziet veel meer dingen die u anders ongetwijfeld gemist zou hebben en steekt er onwillekeurig ook nog wat van op.

Omgeving van Bos en Duin

Ons luxehotel op Texel ligt precies op de rand van de bollenvelden en het bos. Via de polderwegen komt u langs kaas-, wol- en fruitverwerkende boerderijen. Velen daarvan zijn open voor publiek. U kunt er meekijken hoe men Texels product vervaardigt, proeven en natuurlijk aankopen doen. De dichtstbijzijnde dorpen zijn Den Hoorn en Den Burg op 3 km, gevolgd door De Koog op 7 km. In de bossen onderweg naar De Koog ligt Ecomare, het welbekende zeezoogdierenopvangcentrum en natuurmuseum. Noordwaarts vindt u, op de punt van het eiland, vuurtoren Eierland. Het enige Nederlandse zeebaken met uitzicht over drie zeeën.

Vanuit uw appartement
loopt u zo het bos in

Start de ochtend met een prachtig uitzicht vanaf onze uitkijktoren Fonteinsnol, op 100 meter van uw appartement vandaan. Of doe het wat rustiger aan en maak na het ontbijt eens een korte wandeling door het Texelse Dennenbos.