Aparthotel Texel

U zoekt een aparthotel op Texel? Bos en Duin is een van de bekendste en populairste appartementenhotels op het eiland. Dat komt onder meer door de schitterende ligging aan het nationale park en de korte afstand naar het strand. U bereikt het strand al over een afstand van twee kilometer. De combinatie van hotel appartement op Texel is uiteraard ideaal en zeker met een gratis parkeerplaats bij de deur. Bij Bos en Duin vindt u ruime en comfortabele appartementen en profiteert u in meerdere opzichten van de hotelservice. Bijvoorbeeld met de optie om voor het dagelijks ontbijtbuffet te kiezen. Of wilt u liever in uw eigen appartement ontbijten? Dan is de keuze voor de broodjesservice tijdens uw vakantie of weekend weg snel gemaakt.

Het is volop genieten in ons aparthotel op Texel. Voor iedereen en zeker ook voor kinderen die onder meer alle ruimte hebben om te spelen. Er zijn speeltoestellen beschikbaar net als een tafeltennistafel en een trampoline om heerlijk op te springen. De uitkijktoren op tweehonderd meter afstand is altijd leuk om te beklimmen. Eenmaal op het hoogste punt aangekomen, is er een fantastisch uitzicht over de bosrijke omgeving. Het is vanuit ons appartement hotel op Texel ook mogelijk om zo de bossen in te wandelen. Of een fiets te huren en door de duinen te fietsen en even bij te komen op het strand. Om het gemakkelijk te maken zijn er tevens elektrische fietsen beschikbaar net als fietsroutes en ATB-routes. Of wandelt u liever? Vraag dan naar de wandelroutes in ons aparthotel op Texel. Na een lange dag is het heerlijk om even bij te komen in uw comfortabele appartement. Maak gerust gebruik van wifi. Deze service stellen wij gratis beschikbaar.

Tijdens een verblijf in aparthotel Bos en Duin op Texel is het fijn om op culinair gebied eveneens volop te genieten. Nu heeft u de mogelijkheid om in de compleet ingerichte keuken in uw appartement eten te maken. Wij bieden u echter ook de optie om uit eten te gaan en uzelf te laten verwennen. Dat is mogelijk in restaurant Bosq waar allerlei verrassingen op culinair gebied op het menu staan. Ziet u een comfortabel en heerlijk verblijf met alle gemak al voor zich? Maak dan snel een reservering voor ons aparthotel op Texel.