Familiehotel Texel

Een familiehotel op Texel is ideaal om met het hele gezin van een fijn verblijf te genieten, zoals in Bos en Duin Appartementenhotel. Hier wordt rekening gehouden met alle leeftijden. Zo is er voor de kinderen van alles te beleven met een trampoline, tafeltennis en speeltoestellen. U kunt bovendien met de hele familie in het kindvriendelijke hotel op Texel van gratis wifi gebruikmaken.

De ligging van ons appartementenhotel is zeer geschikt om leuke uitstapjes in de omgeving te maken. Bijvoorbeeld naar het strand dat op twee kilometer afstand is gelegen en waar het hele gezin van geniet. Of door gezellig samen te fietsen of te wandelen door het nationale park waar ons familiehotel op Texel aan grenst. Er kan een extra uitdaging van worden gemaakt door een speciale wandelroute, fietsroute of ATB-route te volgen. De fietsen kunt u bij ons huren. Voor kinderen is het ook geweldig leuk om de uitkijktoren te beklimmen die op honderd meter afstand ligt. Ons familiehotel ligt op Texel tussen Den Burg en het strand. Er zijn verschillende typen appartementen beschikbaar die bij uitstek geschikt zijn voor het verblijf van families. De familieappartementen met familiekamers zijn ruim ingericht en bieden vrij uitzicht op de omgeving. U kunt van een heerlijke vakantie of van een kort verblijf genieten. Voor gezinnen met een kind of meerdere kinderen zijn appartementen beschikbaar die geschikt zijn voor een verblijf tot maximaal zes personen. De appartementen met familiekamer zijn gevestigd in verschillende gebouwen, zodat er sprake is van een kleinschalig karakter en gezellige sfeer. In elk appartement in ons kindvriendelijk hotel is er ruimschoots voorzien in faciliteiten die u en uw gezin een comfortabele en luxe beleving laten ervaren.

Met betrekking tot het ontbijt wordt in familiehotel Bos en Duin op Texel de gelegenheid geboden om van de broodjesservice gebruik te maken. Of u kiest voor het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel. Om gezellig uit eten te gaan of van een hapje en een drankje te genieten, is restaurant Bosq een aanrader. Het restaurant is bij ons familiehotel in het Texelse dennenbos in Den Hoorn gevestigd en biedt een ruime keuze voor de hele familie.

Ideale ligging

Als echt familiehotel Texel heeft Bos en Duin de meest ideale ligging die u zich maar wensen kunt. Precies op de rand van de kleurrijke bollenvelden en het Nationaal Park Duinen van Texel gelegen, is er niet alleen onnoemelijk veel in de omgeving zelf te doen, ook als uitvalsbasis is Bos en Duin een prima stek. Vlak achter het bos begint meteen al het Noordzeestrand en oostwaarts liggen, beiden op 3 km afstand Den Hoorn en Den Burg. Beiden dorpen met gezellige terrasjes, een wekelijkse dorpsmarkt en leuke winkels.Vanaf daar bent u met de fiets ook zo aan het Wad bij Ecomare en op zandplaten De Hors.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

Wanneer u met de hele familie besluit op vakantie te gaan is het wel zo gezellig dat u ook de woonkamer en de keuken deelt. Het Bos en Duin familie hotel Texel is bij uitstek geschikt om met een uitzonderlijk groot gezin of familiereünie de vakantie door te brengen. De kleinschaligheid van het complex geeft u alle gelegenheid om samen activiteiten te ondernemen op de buitenweide of bij elkaar op het terras te zitten. In de grotere appartementen bevinden zich meerdere sanitaire ruimten, ruime keukens en slaapkamers die voorzien zijn van eenpersoonsbedden. Vanzelfsprekend is het altijd mogelijk een bed bij te zetten.