Appartement Texel 4 personen

Een appartement op Texel voor 4 personen waar u optimaal comfort en gemak ervaart. Dat is een ideale basis om vakantie op het eiland te vieren en die vindt u bij Appartementenhotel Bos en Duin. In totaal zijn er meer dan veertig appartementen beschikbaar, waarvan een deel bestaat uit appartementen voor 4 personen. Deze zijn ook geschikt voor 3 personen. Elk appartement op Texel van Bos en Duin voldoet aan de hoogste maatstaven. Er is onder meer een gezellige zithoek, ingerichte keuken en eigen badkamer beschikbaar. In bepaalde vakantieappartementen is het toegestaan een hond mee te nemen. Wifi is gratis en er is gratis parkeerruimte beschikbaar.

Appartementen Texel 4 personen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebouw A – Begane grond met terras – Huisdier

Appartement 4 – begane grond boszijde

Royaal 4-persoons hoekappartement gelegen op de splitsing van de Rozendijk en de Bakkenweg. Ruim terras aan de boskant.
Huisdier toegestaan.

Appartement 7 – begane grond boszijde

Dit comfortabele appartement bevindt zich op de begane grond gelegen aan de boszijde. Terras met uitzicht op het Texelse Dennenbos.
Huisdier toegestaan.

Appartement 8 – begane grond boszijde

Royaal appartement op de begane grond, gelegen aan de Rozendijk. Terras met uitzicht op het Texelse Dennenbos. 2e ingang aan de achterkant met toegang naar de binnenplaats/speeltuin.
Huisdier toegestaan.

Appartement 9 – begane grond boszijde

Royaal 4-persoons appartement op de begane grond, gelegen aan de boszijde. Terras met uitzicht op het Texelse Dennenbos.
Huisdier niet toegestaan.

Appartement 10 – begane grond binnentuinzijde

4-persoons appartement, gelegen aan de binnenplaats/speeltuin. Zonnig terras voorzien van tuinmeubilair. Huisdier toegestaan.

Appartement 11 – begane grond binnentuinzijde

4-persoons hoekappartement op de begane grond met zonnig terras aan de binnenplaats. Huisdiertoegankelijk.

Gebouw B – Begane grond met terras – Geschikt voor mindervaliden

Appartement 38 – begane grond terras op het zuiden geschikt voor ouderen en lichtelijk mindervaliden

Dit stijlvol ingerichte 4-persoons appartement is door de ligging op de
begane grond en de aangepaste badkamer geschikt voor ouderen en mindervaliden.
Huisdier niet toegestaan.

Gebouw A – 1e etage met balkon

Appartement 20 – 1e etage bakkenwegzijde

4-persoons maisonnette appartement gelegen op de 1e etage. Balkon op het zuidwesten met uitzicht richting Den Hoorn.
Huisdier niet toegestaan.

Appartement 21 – 1e etage bakkenwegzijde

6-persoons maisonnette appartement geleden op de 1e etage. Balkon op het zuidwesten. (Dit appartement wordt via de website verhuurt voor max. 4 personen. 6-personen alleen in overleg met de receptie)
Huisdier niet toegestaan.

Appartement 22 – 1e etage bakkenwegzijde

4-persoons maisonnette appartement gelegen op de 1e etage. Balkon met uitzicht op het Dennenbos. 
Huisdier niet toegestaan.

Appartement 27 – 1e etage binnentuinzijde

4-persoons appartement met een lichte en zonnige ligging. Balkon met uitzicht over de binnenplaats.
Huisdier niet toegestaan.

Appartement 29 – 1e etage binnentuinzijde

Zonnig gelegen 4-persoons hoekappartement op de 1e etage. Balkon op het zuiden met uitzicht over de binnenplaats.
Huisdier niet toegestaan.

Appartement 31 – 1e etage weilandzijde

4-persoons appartement op de 1e etage. Balkon op het noordoosten met uitzicht over de weilanden. 
Huisdier niet toegestaan.

Gebouw B – 1e etage met balkon

Appartement 40 – hoekappartement 1e etage, balkon op het zuiden

Zeer royaal 4-persoons hoekappartement op de 1e  en 2e etage van het bijgebouw. Klein balkon op het zuidoosten met uitzicht over de landerijen.
Huisdier niet toegestaan.

Appartement 41 – middenappartement 1e etage, balkon op het zuiden

Deze fraaie 4-persoons maisonnette op de 1e en 2e etage heeft een
balkon op het zuidoosten, dat een prachtig uitzicht biedt over de landerijen.
Huisdier niet toegestaan.

Appartement 42 – middenappartement 1e etage, balkon op het zuiden

Deze fraaie 4-persoons maisonnette op de 1e en 2e etage heeft een balkon op het zuidoosten, dat een prachtig uitzicht biedt over de landerijen. 
Huisdier niet toegestaan.

Appartement 43 – hoekappartement 1e etage, balkon op het zuiden

Zeer royaal 4-persoons hoekappartement gelegen op de 1e en 2e etage. Klein balkon op het zuidoosten met uitzicht op de landerijen en Den Burg. 
Huisdier niet toegestaan.

Gebouw A – 4-persoons appartementen op de 2e etage zonder balkon (bereikbaar met lift)

Appartement 33 – 2e etage binnentuinzijde

4-persoons appartement gelegen op de 2e etage. Dit appartement heeft geen balkon. Bereikbaar met trap of lift. 
Huisdier niet toegestaan.

Appartement 34 – 2e etage binnentuinzijde

4-persoons appartement gelegen op de 2e etage. Dit appartement heeft geen balkon. Bereikbaar met trap of lift. 
Huisdier niet toegestaan.

Appartement 35 – 2e etage weilandzijde

4-persoons appartement gelegen op de 2e etage. Dit appartement heeft geen balkon. Bereikbaar met trap of lift. 
Huisdier niet toegestaan.

Appartement 36 – 2e etage weilandzijde

4-persoons appartement gelegen op de 2e etage. Dit appartement heeft geen balkon. Bereikbaar met trap of lift. 
Huisdier niet toegestaan.

Mooi gelegen 4-persoons accommodaties

Of u nu op zoek bent naar een appartement Texel voor 4 personen om in de vrije natuur eens echt tot rust te komen of er met de kids een helemaal te gekke vakantie van te maken; bij ons kan het allemaal. De mooi gelegen accommodaties van Bos en Duin liggen namelijk precies op de grens van Nationaal Park Duinen van Texel en het glooiende akkerland. Bij uw reservering kunt u zelfs aangeven waar u uitzicht op wilt hebben. Enerzijds loopt u door het bos in enkele minuten naar het Noordzeestrand en fietst u anderzijds, voor een boodschapje of een terrasje, in een kwartiertje naar Den Hoorn of Den Burg.

Van alle gemakken voorzien

Al onze vierpersoonsappartementen zijn ruim van opzet en elk weer anders ingericht. Zo bieden we u onder andere de keuze uit units die:

gelegen zijn op begane grond of etage
maisonnettes die uit meerdere woonvloeren bestaan
ingericht zijn met een kitchenette of complete keuken
voorzien zijn van blokverwarming of eigen cv-ketel

Bij aankomst zijn de comfortabele bedden voor u opgemaakt en tegen een kleine vergoeding bestaat de mogelijkheid een handdoekenpakket bij te reserveren. Een groot deel van onze Texel appartementen 4 personen zijn daarnaast absoluut rook- en huisdiervrij.

De luxe van een hotel

Het grote voordeel van een verblijf op Texel in een appartement voor 4 personen bij Bos en Duin is dat u de luxe van een hotel ervaart. Kiest u ervoor om gezellig in uw 4-persoons appartement te ontbijten en maakt daarbij gebruik van de broodjesservice. Na het ontbijt is het tijd voor leuke activiteiten. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de natuur van het Nationaal Park Duinen van Texel. Wij hebben wandelroutes voor u beschikbaar. Of volg een van de vele fietsroutes of ATB-routes in de nabije omgeving. Een fiets of elektrische fiets is te huur bij Aparthotel Bos en Duin. Het strand is eveneens gemakkelijk te bereiken en ligt op twee kilometer afstand van uw appartement op Texel. De dorpen Den Hoorn en Den Burg bevinden zich op nog geen drie kilometer afstand. Hier is het leuk om even te winkelen of op een terrasje te zitten.

Lunchen en dineren

De luxe van een hotel ervaren op Texel in een appartement voor 4 personen. Dat is ook mogelijk als het gaat om dineren. U bent van harte welkom in Restaurant Bosq om een culinaire beleving te ervaren in een gezellige eetcultuur. Het is overigens ook mogelijk om hier te genieten van kleine hapjes met een ruime keuze uit de zogenoemde collectie bites. 

Zoete inval

Bij Bos en Duin stellen we alles in het werk om iedereen een fijne vakantie te bezorgen. En dan bedoelen we ook echt iedereen! Jong, oud, stellen, gezinnen of hele families, compleet met hond. Het is bij ons net de zoete inval. U huurt bij ons zowel een Texel appartement voor 4 personen, waar u niets ander hoort dan de stilte van het eiland, als vakantieverblijven met volop leven in de brouwerij. Zo is er een mini speeltuintje voor de kinderen op het eigen terrein en zijn de accommodaties waar honden in mogen voorbehouden aan de benedenverdiepingen.

Appartement met hotelfaciliteiten

Bij ons ervaart u de vrijheid van een compleet ingericht appartement, gecombineerd met opgemaakte bedden bij aankomst, uitstekende ontbijt- en dinermogelijkheden en wasservice. Texel is, zowel met de auto, als het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. We hebben zelfs vaste bezoekers die elk jaar, vanaf het vasteland, op de fiets naar ons toe komen. Wanneer u met de auto bent, kunt u deze veilig op ons terrein parkeren. Besluit u gebruik te maken van het openbaar vervoer, neemt u dan in de veerhaven de Texelhopper. Deze brengt u precies tot aan uw appartement Texel 4 personen. Haltenummer 61.

Goed eten maakt vakantie compleet

Begin de dag goed, met een heerlijk ontbijt. Bos en Duin biedt u de mogelijkheid dit in uw Texel 4 personen appartement te laten bezorgen. Voor lunch en de avondmaaltijd kunt u ervoor kiezen om uit eten te gaan. Bijvoorbeeld naar een strandpaviljoen of een restaurantje in een van de dorpen. U kunt ook gewoon gezellig op het park bij ons eten. Restaurant BOSQ heeft een prima keuken, waar de nadruk op Mediterrane smaken gelegd wordt. Voor zover het gerecht het toelaat, wordt er gewerkt met lokale producten. Probeer het eens uit en laat u verrassen met een BOSQ Experience. U zult er geen spijt van hebben.

Wandelen en fietsen

De uitgestrekte stranden, kilometers lange kronkelende duinwegen en lommerrijke bospaden van Texel, zijn een perfect gebied voor sportief of recreatief bewegen. U kunt ervoor kiezen uw fiets van thuis mee te nemen, maar u kunt er ook net zo makkelijk een bij ons huren. Bos en Duin ligt mooi centraal op het eiland. Zo kunt u vanuit uw Texel appartement voor 4 personen, direct inhaken op een willekeurige wandel- of fietsroute. Bijvoorbeeld het Rondje Texel. Door onze gunstige ligging, kunt u dat zonder hetzelfde stuk meermaals te fietsen, zelfs in twee keer de helft doen.

Directe omgeving van Bos en Duin

Texel is niet zo heel groot. Vuurtoren Eierland bijvoorbeeld, staat op de uiterste noordpunt en is maar 20 km van ons vandaan. VanafBos en Duin is het ook maar enkele kilometers naar Ecomare, zandplaten De Hors en het pittoreske Den Hoorn. Door de duinen van de Bollekamer, net even ten Westen van ons complex, ligt er een mooie route die u langs de overblijfselen van de Atlantikwall voert. Voordat u terug gaat naar uw gezellige 4-persoonsappartement op Texel, kunt u nog een stukje Horspolders pakken of anders over de Moksloot weer terug.

Vanuit uw appartement
loopt u zo het bos in

Start de ochtend met een prachtig uitzicht uit onze uitkijktoren, op 100 meter van uw appartement vandaan. Of doe het wat rustiger aan en maak na het ontbijt eens een korte wandeling door onze binnentuin.