Appartement Texel 4 personen

Een appartement op Texel voor 4 personen waar u optimaal comfort en gemak ervaart. Dat is een ideale basis om vakantie op het eiland te vieren en die vindt u bij Appartementenhotel Bos en Duin. In totaal zijn er meer dan veertig appartementen beschikbaar, waarvan een deel bestaat uit appartementen voor 4 personen. Deze zijn ook geschikt voor 3 personen. Elk appartement op Texel van Bos en Duin voldoet aan de hoogste maatstaven. Er is onder meer een gezellige zithoek, ingerichte keuken en eigen badkamer beschikbaar. In bepaalde vakantieappartementen is het toegestaan een hond mee te nemen. Wifi is gratis en er is gratis parkeerruimte beschikbaar.

Appartementen Texel 4 personen

Op zoek naar een 4 persoons appartement? Bij Bos en Duin zit u goed. Wij hebben diverse modern ingerichte 4 persoons appartemtenen beschikbaar. Hier komt u heerlijk tot rust na een fantastische dag op het strand van Texel, een heerlijk boswandeling of een gezellig bezoek aan Den Burg of De Koog. 

Mooi gelegen 4-persoons appartementen

Of u nu op zoek bent naar een appartement Texel voor 4 personen om in de vrije natuur eens echt tot rust te komen of er met de kids een helemaal te gekke vakantie van te maken; bij ons kan het allemaal. De mooi gelegen accommodaties van Bos en Duin liggen namelijk precies op de grens van Nationaal Park Duinen van Texel en het glooiende akkerland. Bij uw reservering kunt u zelfs aangeven waar u uitzicht op wilt hebben. Enerzijds loopt u door het bos in enkele minuten naar het Noordzeestrand en fietst u anderzijds, voor een boodschapje of een terrasje, in een kwartiertje naar Den Hoorn of Den Burg.

Van alle gemakken voorzien

Al onze vierpersoonsappartementen zijn ruim van opzet en elk weer anders ingericht. Zo bieden we u onder andere de keuze uit units die:

Gelegen zijn op begane grond of etage. Maisonnettes die uit meerdere woonvloeren bestaan ingericht zijn met een kitchenette of complete keuken voorzien zijn van blokverwarming of eigen cv-ketelBij aankomst zijn de comfortabele bedden voor u opgemaakt en tegen een kleine vergoeding bestaat de mogelijkheid een handdoekenpakket bij te reserveren. Een groot deel van onze Texel appartementen 4 personen zijn daarnaast absoluut rook- en huisdiervrij.

De luxe van een hotel

Het grote voordeel van een verblijf op Texel in een appartement voor 4 personen bij Bos en Duin is dat u de luxe van een hotel ervaart. Kiest u ervoor om gezellig in uw 4-persoons appartement te ontbijten en maakt daarbij gebruik van de broodjesservice. Na het ontbijt is het tijd voor leuke activiteiten. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de natuur van het Nationaal Park Duinen van Texel. Wij hebben wandelroutes voor u beschikbaar. Of volg een van de vele fietsroutes of ATB-routes in de nabije omgeving. Een fiets of elektrische fiets is te huur bij Aparthotel Bos en Duin. Het strand is eveneens gemakkelijk te bereiken en ligt op twee kilometer afstand van uw appartement op Texel. De dorpen Den Hoorn en Den Burg bevinden zich op nog geen drie kilometer afstand. Hier is het leuk om even te winkelen of op een terrasje te zitten.

Parkeren op Texel

Genieten op Texel en het eiland verkennen? Dit kan uiteraard met een mooie wandeling direct vanuit uw appartement of u fietst met 4 personen naar het strand. Echter gaat u met de auto het eiland verkennen dan is het verstandig om een Texelvignet aan te schaffen. Dit kunt u online reserveren door uw kenteken in te vullen en af te rekenen. Dit kan per dag, of per week. Bij Bos en Duin kunt u gratis parkeren. Echter de strandafslagen en andere openbare plekken is betaald parkeren noodzakelijk. Er is veel controle op Texel, het zou zonde zijn als u net voor een mooie prijs kunt verblijven in een appartement voor 4 personen en dan een bekeuring ontvangt. 

Zoete inval

Bij Bos en Duin stellen we alles in het werk om iedereen een fijne vakantie te bezorgen. En dan bedoelen we ook echt iedereen! Jong, oud, stellen, gezinnen of hele families, compleet met hond. Het is bij ons net de zoete inval. U huurt bij ons zowel een Texel appartement voor 4 personen, waar u niets ander hoort dan de stilte van het eiland, als vakantieverblijven met volop leven in de brouwerij. Zo is er een mini speeltuintje voor de kinderen op het eigen terrein en zijn de accommodaties waar honden in mogen voorbehouden aan de benedenverdiepingen.

Appartement met hotelfaciliteiten

Bij ons ervaart u de vrijheid van een compleet ingericht appartement, gecombineerd met opgemaakte bedden bij aankomst, uitstekende ontbijt- en dinermogelijkheden en wasservice. Texel is, zowel met de auto, als het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. We hebben zelfs vaste bezoekers die elk jaar, vanaf het vasteland, op de fiets naar ons toe komen. Wanneer u met de auto bent, kunt u deze veilig op ons terrein parkeren. Besluit u gebruik te maken van het openbaar vervoer, neemt u dan in de veerhaven de Texelhopper. Deze brengt u precies tot aan uw appartement Texel 4 personen. Haltenummer 61.

Goed eten maakt vakantie compleet

Begin de dag goed, met een heerlijk ontbijt. Bos en Duin biedt u de mogelijkheid dit in uw Texel 4 personen appartement te laten bezorgen. Voor lunch en de avondmaaltijd kunt u ervoor kiezen om uit eten te gaan. Bijvoorbeeld naar een strandpaviljoen of een restaurantje in een van de dorpen. U kunt ook gewoon gezellig op het park bij ons eten. Restaurant BOSQ heeft een uitstekende keuken, waar de nadruk op Mediterrane smaken gelegd wordt. Voor zover het gerecht het toelaat, wordt er gewerkt met lokale producten. Probeer het eens uit en laat u verrassen met een BOSQ Experience. Hier bent u echt een gezellig avondje uit..

Wandelen en fietsen

De uitgestrekte stranden, kilometers lange kronkelende duinwegen en lommerrijke bospaden van Texel, zijn een perfect gebied voor sportief of recreatief bewegen. U kunt ervoor kiezen uw fiets van thuis mee te nemen, maar u kunt er ook net zo makkelijk een bij ons huren. Bos en Duin ligt mooi centraal op het eiland. Zo kunt u vanuit uw Texel appartement voor 4 personen, direct inhaken op een willekeurige wandel- of fietsroute. Bijvoorbeeld het Rondje Texel. Door onze gunstige ligging, kunt u dat zonder hetzelfde stuk meermaals te fietsen, zelfs in twee keer de helft doen.

Directe omgeving van Bos en Duin

Texel is niet zo heel groot. Vuurtoren Eierland bijvoorbeeld, staat op de uiterste noordpunt en is maar 20 km van ons vandaan. VanafBos en Duin is het ook maar enkele kilometers naar Ecomare, zandplaten De Hors en het pittoreske Den Hoorn. Door de duinen van de Bollekamer, net even ten Westen van ons complex, ligt er een mooie route die u langs de overblijfselen van de Atlantikwall voert. Voordat u terug gaat naar uw gezellige 4-persoonsappartement op Texel, kunt u nog een stukje Horspolders pakken of anders over de Moksloot weer terug.

Vanuit uw appartement
loopt u zo het bos in

Start de ochtend met een prachtig uitzicht vanaf onze uitkijktoren Fonteinsnol, op 100 meter van uw appartement vandaan. Of doe het wat rustiger aan en maak na het ontbijt eens een korte wandeling door het Texelse Dennenbos.