Last Minute Texel Hotel

U wilt er een paar dagen tussenuit en al surfend op hotel Texel last minute komt u bij ons terecht. Dan treft u het goed. Met zowel onze locatie, als accommodaties weten we namelijk precies hoe we u een opperbest verblijf kunnen bezorgen. Appartementenhotel Bos en Duin bevindt zich vlak achter de duinen van het Noordzeestrand. Door de bollenvelden fietst, of rijdt u in enkele minuutjes naar het gezellige eilanddorp Den Burg. Daar vindt u niet alleen grote supermarkten en gezellige winkeltjes, maar ook uitstekende horecagelegenheden. Zoekt u een weekendje weg Texel last minute of een langere vakantie, waarbij u morgen of overmorgen al wilt komen, aarzel niet langer en boek meteen. Even bellen voor een last minute Texel mag ook gerust. Zeker bij een reservering op zeer korte termijn is persoonlijk contact wel zo prettig. Dat geeft net een beetje meer zekerheid.

Boek een last minute op Texel in een hotel om er op het laatste moment even tussenuit te gaan. Het zijn vaak de spontane acties die het leukste zijn. Vooral als de accommodatie en de locatie perfect zijn. Dat is het geval als u een last minute weekend op Texel boekt bij Bos en Duin. Hier verblijft u in een prachtig appartementenhotel dat aan de rand van het nationale park is gelegen en vlakbij het strand. Een langere vakantie is ook te boeken net als dat u bij ons de keuze heeft voor één overnachting. Het hangt er maar net vanaf wat uw plannen en mogelijkheden zijn om op het laatste moment te boeken. Wij hebben de ruimte en ontvangen u graag als gast. Ook als u op zoek bent naar een last minute hotel op Texel met hond.

Bos en Duin biedt u graag een voordelig verblijf aan voor 1 of 2 nachten. Hiervoor hebben wij speciale arrangementen beschikbaar. De hotelappartementen zijn van alle comfort en gemakken voorzien en bieden een prachtig uitzicht. Bijvoorbeeld op het bos of over de grote groene vlakte. Het voordeel dat wij u graag bieden, is het comfort van een appartement te ervaren in combinatie met luxe hotelfaciliteiten. Bijvoorbeeld het dagelijkse ontbijtbuffet dat iedere ochtend in het ontbijtrestaurant voor u klaarstaat. Of wilt u liever in uw eigen appartement in alle rust ontbijten? Dan hebben wij voor u een broodjesservice beschikbaar. U hoeft zelf ook de rest van de dag geen eten te bereiden. In restaurant Bosq is het elk moment van de dag mogelijk culinair te genieten.

Comfortabele inrichting naar behoefte

Afhankelijk van uw wensen heeft u bij ons de keuze uit comfortabel ingerichte appartementen op de begane- of een verdiepingsvloer. Onze interieurs zijn modern, licht en functioneel. Alle woningen beschikken over heerlijk grote ramen die u weids uitzicht over de omgeving bieden. Naar wens komt u in een vakantieverblijf met volledige keuken of een bescheiden kitchenette. U kunt er koken, maar dat hoeft in principe niet. Op Bos en Duin kunt u zowel ontbijten als lunchen en dineren. In onze slaapkamers vindt u comfortabele boxspringbedden die u tijdens uw eerste overnachting Texel last minute al na enkele minuten in een zalige ontspannen vakantiemodus brengen. Naast vakantieverblijven met standaard douche en toilet hebben wij ook appartementen waarvan de inrichting, inclusief sanitair, is aangepast voor mindervaliden.

Tijdens de last minute vakantie op Texel in ons hotel met appartementen heeft u alle gelegenheid het eiland te ontdekken. Dat is onder meer op de fiets mogelijk. Appartementenhotel Bos en Duin voorziet in de gelegenheid een fiets of elektrische fiets te huren. Bovendien zijn er fietsroutes beschikbaar net als speciale ATB-routes. In de omgeving is verder een ruime keuze uit wandelroutes. Heeft u er al zin in gekregen? Er is vrijwel altijd een optie om last minute op Texel in ons hotel met appartementen te verblijven. U hoeft alleen maar de gewenste data in te vullen en de last minute beschikbaarheid te bekijken.

Last minute en dan de hond mee?

Als Texel last minute hotel waarbij we meerdere appartementen hebben waarin huisdieren zijn toegestaan, kunt u gerust de viervoeter meenemen. Bos en Duin is wat dat betreft echt een familiepark. Ook voor kinderen in het een heerlijke plek. In de binnentuin staan speeltoestellen, over het gehele park heeft u gratis wifibereik en kunt u bij ons fietsen huren. Texel is zonder enige twijfel een fantastische plek om van de natuur te genieten en outdoor lekker actief bezig te zijn. Daarnaast is het echter ook de bedoeling dat u bij ons tijdens uw weekendje Texel last minute in alle rust kunt bijtanken. We doen dan ook alle mogelijke moeite om ervoor te zorgen dat zowel, mens als dier bij ons een onbekommerde vakantie heeft.

Openbaar vervoer en parkeren

Als gast van Bos en Duin kunt u uw auto gratis en veilig op ons terrein parkeren. In de dorpen en bij de strandslagen moet u betalen. Heeft u bij ons een last minute vakantie Texel geboekt die langer dan acht dagen duurt, bent u het voordeligst uit met een e-vignet. U kunt er ook voor kiezen de auto bij ons te laten en de fiets te pakken, of gebruik te maken van de plaatselijke openbaar vervoersdienst. Fietsen kunt u bij ons huren en met de Texelhopper komt u op elke gewenste plek op het eiland.

Ontbijt en diner

Een weekendje weg Texel last minute staat bol van de spanning, rond het verassingselement. Zeker als u nog nooit bij ons geweest bent, weet u misschien niet wat u kunt verwachten. Laten we beginnen bij het ontbijt. In tegenstelling tot andere aparthotels, serveren we dit niet in een onpersoonlijke ontbijtzaal, maar bezorgen het tot aan de deur van uw appartement. U kunt het naar wens ook zelf afhalen. Ook voor een verrukkelijke brunch, lunch of diner hoeft u het terrein niet af. Restaurant BOSQ verwelkomt u graag, in hun sfeervolle ambiance, met een verassende menukaart.

Wandelen en fietsen

Een weekend Texel last minute is perfect in te vullen met een mooie natuurwandeling of een fietstocht. Over het eiland spreidt zich een netwerk uit van meer dan 140 km aan fietspaden en meer dan 200 km aan wandelpaden. Naar wens kunt u deelnemen aan georganiseerde wandeltochten door Natuurmonumenten, Ecomare of Staatsbosbeheer, maar ook op eigen gelegenheid zijn er hele mooie routes te volgen. Met een gids erbij wordt u alleen wat meer attent gemaakt op alles wat er groeit en bloeit. Daarbij verteld een gids ook hoe het zo specifieke landschap van Texel ontstaan is.

Ook interessant:

Voorjaarsvakantie op Texel

Herfstvakantie op Texel

Kerst op Texel